Διαφημηση-Καντε κλικ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΕΝΡΙΚΕ


Στην Λιβερπουλ θα συνεχισει την καριερα του ο Ισπανος αριστερος μπακ,Ενρικε.Ο πρων παιχτης της Νιουκαστλ θα κοστισει στους Reds,7 εκατομμυρια ευρω.Εκει θα συναντησει και τον πρωην συμπαικτη του Αντι Καρολ.



powered by Thymios N

ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΧΠΑΝΤΖΙΔΗΣ

200.000 ευρω εβαλε ο κ. Σαχπαντζιδης τηρωντας την δεσμευση του.Μαζι με αυτα ειχαν μπει και 300.000 πριν λιγες μερες.Ετσι καλυπτονται αναγκες της ομαδας και τα χρηματα που επρεπε να παρει ο Πανσεραικος για την μετεγραφη του Γεωργιαδη.Τωρα οι ανθρωποι του Παοκ θα κινηθουν πιο ανετα στο μεταγραφικο παζαρι.



powered by Thymios N

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Παιχτης του Παοκ θα ειναι και για τα επομενα 4 χρονια ο Στεφανος Αθανασιαδης,αφου σημερα εβαλε την υπογραφη του στο νεο του συμβολαιο.Η συμφωνια των δυο πλευρων ειναι μεχρι το 2015 και τον παιχτη να λαμβανει διπλασιες απολαβες απο τις τωρινες.Ο Αθανασιαδης ειναι ενας φερελπης νεος παιχτης,23 χρονων,που εχει ακομα να δειξει πολλα και να προσφερει πολλα τοσο στον Παοκ οσο και την Εθνικη,αρκει να γινει σωστη δουλεια και να μην χαθει ενας ακομα καλος Ελληνας παιχτης



powered by Thymios N

CONN-X ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ


Οπως ειχαμε δημοσιεσει πριν απο λιγο καιρο στο GTsports τα τηλεοπτικα δικαιωματα του Παναθηναικου και της Αεκ  στο Europa League πλεον κατεχει το Conn-x!


Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκλεισε στην NOVA, όμως οι άλλοι δυο μονομάχοι από το ελληνικό πρωτάθλημα για τα πλέι οφ του Europa League έκλεισαν στο Conn-x!







Συγκεκριμένα το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ θα δείξει τα εξής ματς:

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 18/8


ΑΕΚ - Ντιναμό Τιφλίδας 18/8


Ντιναμό Τιφλίδας - ΑΕΚ 25/8

Τώρα ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αν και όλα δείχνουν ότι θα πάει και αυτό στο Conn-x.


 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ David Misiris...
GTsports HaLf-Producer!



ΟΦΗ ΓΙΑ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ...


Και άλλον παίκτη ου Ολυμπιακού έχει βάλει στο μάτι ο ΟΦΗ.



Ο λόγος για τον Γιώργο Γκαλίτσιο που, μετά τους Σουμπίνιο και Παπάζογλου, αποτελεί τον τρίτο παίκτη του Ολυμπιακού που ενδιαφέρει τους Κρητικούς. Ο δεξιός μπακ των Πρωταθλητών δεν είναι στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στην ομάδα του Ηρακλείου.
Μέσα στη βδομάδα αναμένονται εξελίξεις με το τελικό ΟΚ να δίνεται από τη διοίκηση.

ΑΜΕΣΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αμεσα δυο παιχτες στο κεντρο θελει ο Μανολο Χιμενεθ,για να καλυψει το κενο των Ντιοπ-Μιτσελ.Ενας  στοχος ειναι ο Τζιολης που αρεσει και ταιριαζει γαντι στην Αεκ.Ακομα ειχε προκυψει θεμα Ν'Ντο ειναι μια φθηνη λυση απο την Ισπανια οπως του Μπαροσο απο την Ρομα που ερχετε ξανα στο προσκηνιο,ομως μονο για δανεικο αφου μπορει να ερθει και πληρωμενος απο την ομαδα του.Ο Χιμενεθ περιμενοντας να εχει πληρες το κεντρο του,τωρα πλησιαζουν κρισιμα παιχνιδια για την Ευρωπη,και δεν ακομα ενα τουλαχιστον βασικο χαφ αφου μονος του ο Μακος δεν φτανει.


powered by Thymios N

VALENCIA-ROMA LIVE

Watch live Valencia-Roma live here-Δειτε το φιλικο μεταξυ της Ρομα και της Βαλενθια

ValenciaRoma

LiveTV (link click here)
Live streams will be available approximately 30 minutes before the broadcast's start




Also you can find links,at our blog's section LIVE MATCH to watch live :




VALENCIA C.F. vs AS ROMA

Live Streaming Video Football International Friendly Matches
Friday (12 August) 22:00 (GMT +2)
This content will be published 1 hours before Start Time

powered by Thymios N

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Το χρημα μπηκε και αρεσε...επιθετικο θελει ο Μπολονι και τωρα υπαρχει η δυνατοτητα να παρει καποιον ο Παοκ.Πολυ κοντα βρεθηκε ο Μαντζιος αλλα οπως φαινετε θα συνεχισει αλλου την καριερα του.Μετα και απο το χθεσινο φιλικο κρινετε επιτακτικη αναγκη η αποκτηση ενος επιθετικου,που για αλλη μια φορα δεν σκοραρε ο Δικεφαλλος.Προς το παρον δεν εχει βγει καποιο ονομα προς τα εξω αλλα στην ΠΑΕ σε συνεργασια με τον προπονητη της ομαδας ψαχνουν καποιον που θα μπορει να σταθει επαξια στην επιθεση αλλα να φερει και αλλον κοσμο στο γηπεδο.



powered by Thymios N

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ

Μοιρασμενη σε Σαββατο και Κυριακη η πρωτη αγωνιστικη της ΣουπερΛιγκ,με τηλεοπτικη καλυψη για ολους τους αγωνες απο την NOVA.




Σαββατο 27/08/11
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15 NOVA
Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:15 NOVA
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ 21:30 NOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 21:30 NOVA
Κυριακή 28/08/11
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. 19:15 NOVA
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:15 NOVA
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 21:30 NOVA

powered by Thymios N

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΟΚ 1-0

Ανορθωση-Παοκ 1-0

Τζανισιο 39'

Σε λιγα λογια νωθρος και χωρις συνοχη ο δικεφαλος παλι δεν καταφερε να σκοραρει.Καλος αμυντικα στο πρωτο ημιχρονο.

Το γκολ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (57' Ζουλιαν), Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65' Σαβίνι), Γκαρσία (42' Σκέμπης), Αρίας (57' Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90' Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57' Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57' Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57' Έτο)



powered by Thymios N

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ

Μια θλαση δευτερου βαθμου συμφωνα με την μαγνητικη,θα αφησει τον Τζιμπουρ 2-3 εβδομαδες εκτος αγωνιστηκης δρασεις.Δηλαδη θα χασει την πρεμιερα του πρωταθληματος και ολα τα εναπομεινοντα φιλικα.



powered by Thymios N