Διαφημηση-Καντε κλικ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

CHAMPIONS LEAGUE LIVE HERE-ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ:

LiveTV(καντε κλικ για τα link)



powered by Thymios N

Στην Δ' Εθνική Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου

Η Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου δεν πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ και υποβιβάζονται στην Δ' Εθνική κατηγορία. Μικρό πρόβλημα και για την ΑΕΚ η οποία πρέπει να δώσει ένα επιπλέον έγγραφο.....




Περισσότερα σε λίγο....




Οριστε Τα Περισσοτερα:


Η σκανδαλώς απόφαση της Επιτροπής Έφεσεων πήγε στον βρόντο! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι Καβάλα και Βόλος υποβιβάζονται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα!


Έτσι οι δύο σύλλογοι υποβιβάζονται στην Ερασιτεχνική κατηγορία και την θέση τους στην Superleague σύμφωνα με όσα ισχύουν θα πάρουν οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας από την Football League.





Η ΕΕΑ πήρε την απόφαση που αναμενόταν: Απέβαλλε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα ικανοποιώντας κατά κάποιον τρόπο την κυβερνητική εντολή που κυνήγησε λυσσασμένα την υπόθεση.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα «συνεχίζουν να διοικούνται από παρένθετα πρόσωπα» και ως εκ τούτου αποδίδεται σε Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη ότι έχουν άμεση συμμετοχή στις διοικήσεις των δύο ομάδων.
Κατά συνέπεια, αποβάλλονται και οι δύο από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και πρέπει να συνεχίσουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Απόφαση που άμεσα θέλουν να προσβάλλουν οι δύο ομάδες καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να μην ξεκινήσει η Super League, αν πρώτα δεν αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο θα προσφύγουν άμεσα.
Χωρίς πιστοποιητικό και η ΑΕΚ
Στο μεταξύ, στον αέρα παραμένει και η ΑΕΚ η οποία κλήθηκε για νέες εξηγήσεις την 25η Αυγούστου καθώς το χαρτί της φορολογικής ενημερότητας «είναι ημιτελές» όπως απεφάνθη η Επιτροπή. Προφανώς και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής της, αρκεί να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που είχαν εκκρεμότητες τακτοποίησαν το θέμα τους και τους δόθηκε άδεια συμμετοχής, ωστόσο κάποιες ομάδες - μεταξύ αυτών και οι ΠΑΟΚ, Ηρακλής - θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών τους.


Powered by David Misiris

Μάτα: "Είπα όχι σε Άρσεναλ και Τότεναμ"

Το τελευταίο μεγάλο απόκτημα της Τσέλσι, Χουάν Μάτα, αποκάλυψε ότι διάλεξε τους "μπλε" για να κυνηγήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Τι είπε Βίλας-Μπόας, Τόρες και Λάμπαρντ.

 
Ο Χουάν Μάτα ήταν ένας από τους παίκτες που έλαμψε πέρυσι στην εντυπωσιακή πορεία της Βαλένθια στην Πριμέρα Ντιβισιόν και την κατάληψη της τρίτης θέσης από τις "νυχτερίδες", γεγονός που εξαργύρωσε αυτό το καλοκαίρι με το μεγάλο βήμα στην καριέρα του που δεν είναι άλλο από την Τσέλσι.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο 23χρονος διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός, επέλεξε να αποδεχτεί την πρόταση της Τσέλσι παρά τις προσφορές που είχε από Άρσεναλ και Τότεναμ για λόγους... φιλοδοξιών.

"Θέλω να κατακτήσω τρόπαια στην Αγγλία και για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση της Τσέλσι", τόνισε ο Μάτα, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "μπλε", για να προσθέσει:

"Ήταν επίσης ζήτημα αθλητικών φιλοδοξιών. Η Άρσεναλ και η Τότεναμ ενδιαφέρονταν για μένα αλλά δεν συγκρίνονται με τους μπλε. Θέλω τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό είναι πιθανό με την Τσέλσι".

Σε ερώτηση δε για το ποιοι ήταν εκείνοι που τον... βοήθησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, ο 23χρονος άσος έκανε ειδική αναφορά στους Φερνάντο Τόρες και Αντρέ Βίλας-Μπόας:

"Ο Φερνάντο Τόρες με επηρέασε όμως ο καθοριστικός παράγοντας ήταν ο Βίλας-Μπόας. Μου εξήγησε πως το στιλ του θα βασιστεί στο 4-3-3 και πόσο σημαντικός θα είμαι στα πλάνα του.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ένα ποδοσφαιρικό τέρας και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι θα παίξω μαζί του".
'

Ο Γουέλμπεκ τρέλανε Φέργκιουσον και... ΜΜΕ!

Ο Ν. Γουέλμπεκ έριξε νοκ-άουτ την Τότεναμ με ένα γκολ και μία ασίστ, και ο Φέργκιουσον δεν ξέρει πως να χωρέσει στην 11άδα τον Ερνάντες. Οι τίτλοι-καρμπόν των αγγλικών ΜΜΕ για τον 20χρονο!

Εάν κοιτάξουμε τους Μπερμπάτοφ, Όουεν, Ερνάντες και Ρούνι, όλοι τους έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό και να κάνεις τις καλύτερες δυνατές αλλαγές.

Το πιο απαίσιο κομμάτι για μένα είναι τώρα που επιστρέφει ο Χαβιέρ (σ.σ Ερνάντες), τι κάνουμε; Θα είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα", τόνισε μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Τότεναμ ο Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Σκωτσέζο να πλέκει το εγκώμιο του 20χρονου Ντάνι Γουέλμπεκ.


"Ο Ντάνι είναι μεγάλο παιδί με μακριά πόδια. Είναι καλός παίκτης και έχει σπουδαία αντίδραση όταν χάνει τη μπάλα.

Ανέκαθεν είχε πιθανότητες αλλά η πρόοδός του ήταν αργή επειδή όταν αναπτυσόταν εμφάνισε πρόβλημα στο γόνατο. Ξέραμε ότι θα χρειαζόταν να περιμένουμε.

Τον παραχωρήσαμε δανεικό στη Σάντερλαν την περασμένη σεζόν και τότε είναι που έγινε άνδρας. Έχει ωριμάσει.

Είναι μόλις 20 ετών και αυτό το παιδί έχει τρομερό μέλλον μπροστά του", δήλωσε ο πολυνίκης τεχνικός για τον MVP της αναμέτρησης του "Ολντ Τράφορντ" κόντρα στην Τότεναμ.

Οι... πρωτότυποι τίτλοι των αγγλικών ΜΜΕ για Γουέλμπεκ

Πέρα πάντως από τον Φέργκιουσον, φαίνεται πως ο Ντάνι Γουέλμπεκ "πονοκεφάλιασε" και τους ιθύνοντες των εφημερίδων στο Νησί, που το βράδυ της Δευτέρας κλήθηκαν να βρουν έναν ευρηματικό τίτλο για να περιγράψουν την καταλυτική συνεισφορά του στη νίκη των πρωταθλητών Αγγλίας.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν είχαν και τόσο σπουδαία έμπνευση αν αναλογιστεί κανείς ότι τρεις αγγλικές εφημερίδες επέλεξαν να κάνουν λογοπαίγνιο με το επώνυμό του, με τις Mirror και Daily Mail να έχουν μάλιστα τον ίδιο τίτλο!

"Didn't he do wel" ("Καλά δεν τα πήγε") είναι ο τίτλος που φιγουράρει στο πρωτοσέλιδό τους (παρεμφερής και ο τίτλος "Fergie kids done wel" που επέλεξε η Daily Express) και απ'ότι φαίνεται αστόχησαν στην επιλογή τους σε αντίθεση με τον Γουέλμπεκ.

Είπε "ναι" και ο Ταυλαρίδης

Μετά τους Σουμπίνιο και Κατάι και ο Στάθης Ταυλαρίδης απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς

Μετά τους Σουμπίνιο και Κατάι και ο Στάθης Ταυλαρίδης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση της Κρητικής ομάδας για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο ΟΦΗ προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την άμυνά του για τη νέα χρονιά

Μάλιστα, ο 31χρονος Στάθης Ταυλαρίδης δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Κρήτη την Τρίτη ώστε να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και να τεθεί στην διάθεση του Αναστόπουλου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.