Διαφημηση-Καντε κλικ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ


Το σημερηνο προγραμμα των παιχτων του Αρη περιλαμβανε τρεις προπονησεις.Το πρωι με τα βαρη και το μεσημερι και το απογευμα(υπο βροχη) στο γηπεδο.Ατομικο Καστιγιο και Καπετανος.Δηλωσεις εκανε ο Παπαστεριανος στην Αυστρια,λεγοντας χαρακτηριστικα πως εχει υψηλους στοχους οπως και η νεα του ομαδα.

powered by Thymios N

FIFA WORLD CUP 2022:ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μπορει να μην υπαρχει κατι επισημο αλλα οι ανθρωποι στην ΦΙΦΑ  σιγουρα σκεφτονται ολες τις συνθηκες που επικρατουν στο Καταρ και ανησυχουν,και συγκεκριμενα ο Ζεπ Μπλατερ.Απο την μια η ακραια θερμοκρασια για διεξαγωγη ποδοσφαρικου αγωνα και η εγκληματικοτητα,ειναι τα κυρια που σκεφτονται την ματαιωση του Μουντιαλ στην χωρα αυτη.

Επισημες δηλωσεις του Ζεπ Μπλατερ:


"Δεν ακουμπάμε τώρα το θέμα της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Θα δούμε όμως τι θα γίνει πηγαίνοντας βήμα βήμα. Αν η επιτροπή αποφασίσει ότι πρέπει να επανεξετάσουμε κάτι, θα το κάνουμε".

"Υπάρχει πιθανότητα αλλά δεν είναι η απόφασή μου αυτή. Πρέπει πρώτα να το ζητήσουν οι Καταριανοί για να αλλάξει κάτι. Για την ώρα δεν το έχουν πράξει".


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


powered by Thymios N

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ΖΕΚΑ


Ο Παναθηναικος παρουσιασε το νεο του αποκτημα Ζεκα.Αφου υπεγραψε το νεο του τετραετες συμβολαιο εναντι 230.00 ευρω τον χρονο.Η Σετουμπαλ παρει 370.000 ευρω μαζι με 20% απο τυχον επομενη πωληση του παιχτη.

powered by Thymios N

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ,ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛO

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΓΚΑΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΝΙΚΗΣΑΝ 9-8 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG OI MAGOI TWN NEWN

powered by Thymios N

''ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ'' Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Στα γραφεια της ΠΑΕ Ατρομητος βρεθηκε νωριτερα ο Μφνησε να συνεχισει την μητρογλου με τον ατζεντη του,οπου και συμφωνησε να συνεχισει στην ομαδα του Περιστεριου την καριερα του,ως δανεικος για ενα χρονο.Ο Ατρομητος και ο Δωνης βλεπουν στο προσωπο του νεαρου επιθετικου,το νεο μεγαλο οπλο για την επερχομεη σεζον.Αυριο θα ανακοινωθει και επισημα.

powered by Thymios N

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Με αφορμη την νικη του Παοκ επι της Βαλερενγκα,τα ευρωπαικα μεσα ενημερωσης εκαναν διθυραμβικα ,σχολια και αναφορες.Στο ονομα του Βιερινια σταθηκαν περισσοτερο,αλλα και του Λαζαρ.


"record.xl.pt" :"Ο ΠΑΟΚ με ηγέτη για ακόμη μία φορά τον Βιεϊρίνια έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος έγινε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση του Πάμπλο Γκαρσία."

"fotball.no": "Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στο Ούλεβαλ, όπου κέρδισε με 2-0 τη Βαλερένγκα. Ο Βιεϊρίνια έκανε την αρχή με ένα δύσκολο γκολ και ο Πάμπλο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του."

"ziare.com":"Ένα τέλειο ντεμπούτο απόλαυσε ο Λάζλο Μπόλονι στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τη Βαλερένγκα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δημιουργός του πρώτου γκολ ο Κοστίν Λαζάρ."

"fvn.no": "Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που οι Έλληνες κέρδισαν... απλά με 2-0, η Βαλερένγκα δεν θα έχει καμία... περιπέτεια αυτό το φθινόπωρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις."



powered by Thymios N


ΕΚΤΟΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ,ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ,ΓΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΙΣΑ

Εκτος απο την σημερινη προνηση ο Τζιμπουρ,καθως υποφερει απο κρυωμα.Αμφιβολος για τα φιλικα του σαββατοκυριακου με Μπρεντα και Χερεφρειν,σε αντιθεση με τους Φραν Γιεστε και Λιουμπομιρ Φεισα που αναμενετε να παρουν χρονο συμμετοχης

powered by Thymios N

EURO U-19:ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ))

Σημερα τα ημιτελικα του Euro U-19 με τους εξης αγωνες:

ΙΣΠΑΝΙΑ Spain20.45Republic of Ireland  ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ   Czech Republic18.45Serbia  ΣΕΡΒΙΑ


ΔΕΙΤΕ LIVE ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ LIVE MATCH ΕΠΙΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛETE



powered by Thymios N

ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ-BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ SUPERLEAGUE



Ο προεδρος του Εργοτελη Αποστολος Παππουτσακης φαινετε να ειναι ο νεος προεδρος της Λιγκα.




ΑΕΚ:Η πιθανη φυγη του Ντιοπ ανοιξε μεγαλο κυκλων ονοματων για την αντικατασταση του.Συγκεκριμενα συμφωνα με δημοσιευματα,οι κιτρινομαυροι ενδιαφερονται για τους Ουμπιντες Μονχε του Ολυμπιακου Βολου, και τους 25χρονο Μπαρουσο της Ρομα,και τον 20χρονο Μπαντου της Ουντινεζε,(καταγονται απο την Γκανα).Κοντα στην παραμονη ο Μιτσελ,ενω παιζει και του Ουνουατσι αν μεινει ελευθερος.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Κρισημη ημερα για την ομαδα του Περιστεριου μιας και σημερα αναμενετε η απαντηση απο τον Μητρογλου,επικρατει παντως αισιοδοξια.




ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Για την αποκτηση του Σερβου Μιλανοβιτς ενδιαφερετε ο Πανιωνιος,ειναι παιχτης της Λανς και μπορει να ερθει με μεταγραφη ή ως ελευθερος.Παλι ο Ριερα και Εστογιανοφ στις προπονησεις μιας και η διοικηση εδωσε ''αφεση'' για την συμπεριφορα τους


ΚΑΒΑΛΑ:Χωρις να πτοηθουν απο την ολη κατασταση, στην Καβαλα ανακοινωσαν την αποκτηση του Μαυροβουνιου Μπατακ,που αγωνιζετε στην αμυνα.

ΑΡΗΣ:Μικροτραυματισμους ειχαν στην προπονηση Καστιγιο,Σολτανι και Λαζαριδης,ο Καπετανος υπεστει διαταση.Παθος,διαθεση και δυναμη βγαζουν ολοι οι παιχτες στο Ζεεφελντ.Ξανα στο προσκηνιο ο Φιγκεροα,ενω ενδιαφερον υπαρχει για τον Σανκαρε.



ΠΑΟ:Στην Λεστερ ο Πλεσσι.Τραυματιστηκαν Πετροπουλος,Κουινσι και Μαυριας(εκτος για δυο εβδομαδες)

ΠΑΟΚ:Πληρης ικανοποιηση απο ολους για την χθεσινη εμφανιση.Αρεσε ο Λαζαρ,σταθηκαν στο υψος τους Γκαρσια και Βιερινια.Στο τραπεζι των μεταγραφων το ονομα του Ντουγκλαο


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Ονομα απο το πανω ραφι προτιθετε να φερει ο Μαρινακης για την θεση του αμυντικου χαφ,το ονομα του Λουκας Λειβα ακουγετε πολυ μαζι με αλλα μεγαλα ονοματα,αρχες Αυγουστου θα παρθει αποφαση αν θα προχωρησουν σε μεταγραφη.Δεν λενε να φυγουν Ρομενταλ και Λεοναρντο και εχουν ενημερωθει οτι δεν υπολογιζονται




powered by Thymios N

EUROPA LEAGUE:ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ''ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ'' ΒΟΛΟΣ

Μια ιστορικη νικη πετυχε ο Ολυμπιακος μιας και ηταν η μεγαλυτερη που εχει πετυχει στα ευρωπαικα κυπελλα .Τι αν και ηξεραν οτι μπορει να παιζουν σε αλλη κατηγορια,οτι μπορει να αποκλειστουν απο την συνεχεια της διοργανωσης και ας νικησουν,τι και αν μπορει να φυγουν απο αυτη την ομαδα,οι παιχτες τα εδωσαν ολα και χαρισαν τηνικη με 0-3 στην ομαδα τους,απεναντι στην Ντιφερντανζ.Αρκετα καλα επαιξε η ομαδα του Βολου,με τον Χαβι Γκαρθια να στηνει καλα την ομαδα,παιζοντας καλυτερα απο τον αντιπαλο καθ' ολη την διαρκεια του αγωνα,με την Ντιφερντανζ να προσπαθει ανα διαστηματα.Στο 66' ανοιξε το σκορ ο Σκερμπι,ο Ακοστα στο 71' εκανε το 0-2,και στο 90' ο γερολυκος Ηλιας Σολακης εκανε το τελικο 0-3.(video ολα τα γκολ )


Ντιφερντάνζ(Μαουρίς Σπιτόνι): Βεμπέρ(60' Ίμ), Ροντρίγκες, Σιμπενάλερ(72' Μέι), Καρόν, Λεονί, Μπούκβιτς, Κετενμάγιερ(75' Ριμπέιρο), Μπέτμερ, Γιάνιχ, Λεμπρενσέ.

Oλυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Τόμας, Νταρμπιόν(74' Κάσκιο), Μπρέσκα(67' Ακόστα), Αλβάρεζ, Ρόκας, Σέλεζι, Μόνχε, Σκέμρπι, Μαρτίν(83' Σολάκης).

powered by Thymios N

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ(pics)















powered by Thymios N