Διαφημηση-Καντε κλικ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μάτα: "Είπα όχι σε Άρσεναλ και Τότεναμ"

Το τελευταίο μεγάλο απόκτημα της Τσέλσι, Χουάν Μάτα, αποκάλυψε ότι διάλεξε τους "μπλε" για να κυνηγήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Τι είπε Βίλας-Μπόας, Τόρες και Λάμπαρντ.

 
Ο Χουάν Μάτα ήταν ένας από τους παίκτες που έλαμψε πέρυσι στην εντυπωσιακή πορεία της Βαλένθια στην Πριμέρα Ντιβισιόν και την κατάληψη της τρίτης θέσης από τις "νυχτερίδες", γεγονός που εξαργύρωσε αυτό το καλοκαίρι με το μεγάλο βήμα στην καριέρα του που δεν είναι άλλο από την Τσέλσι.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο 23χρονος διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός, επέλεξε να αποδεχτεί την πρόταση της Τσέλσι παρά τις προσφορές που είχε από Άρσεναλ και Τότεναμ για λόγους... φιλοδοξιών.

"Θέλω να κατακτήσω τρόπαια στην Αγγλία και για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση της Τσέλσι", τόνισε ο Μάτα, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "μπλε", για να προσθέσει:

"Ήταν επίσης ζήτημα αθλητικών φιλοδοξιών. Η Άρσεναλ και η Τότεναμ ενδιαφέρονταν για μένα αλλά δεν συγκρίνονται με τους μπλε. Θέλω τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό είναι πιθανό με την Τσέλσι".

Σε ερώτηση δε για το ποιοι ήταν εκείνοι που τον... βοήθησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, ο 23χρονος άσος έκανε ειδική αναφορά στους Φερνάντο Τόρες και Αντρέ Βίλας-Μπόας:

"Ο Φερνάντο Τόρες με επηρέασε όμως ο καθοριστικός παράγοντας ήταν ο Βίλας-Μπόας. Μου εξήγησε πως το στιλ του θα βασιστεί στο 4-3-3 και πόσο σημαντικός θα είμαι στα πλάνα του.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ένα ποδοσφαιρικό τέρας και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι θα παίξω μαζί του".
'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου