Διαφημηση-Καντε κλικ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Tελειωνει του ΜΑΚΟΥΝ

Ο Ζαν Μακούν περιμένει το «οκ» από την Άστον Βίλα για να έρθει στον Πειραιά, o Ολυμπιακός είναι στο ακουστικό για την απάντηση των Άγγλων και τις επόμενες ώρες ξεκαθαρίζει το τοπίο. Μεταγραφικός πυρετός στο Λιμάνι!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Ζαν Μακούν, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, όμως οι σημερινές επαφές θα είναι τελικές... Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, έκανε την πρόταση για τον δανεισμό, αλλά και την οψιόν αγοράς και πλέον περιμένει την απάντηση των Άγγλων. Στο λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία, αφού ακόμα και αν η πρόταση είναι λίγο παραπάνω από την αρχική των Πειραιωτών, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αφήσουν το θέμα και θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τον Καμερουνέζο. Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο πως υπάρχει και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι του δανεισμού, ικανή όμως να ξεπεραστεί. Παράλληλα, ο Ορμπάιθ με τον Αμπντούν είναι στο... ακουστικό τους περιμένοντας το «ΟΚ» από την πειραϊκή ΠΑΕ, αφού οι δυο τους έχουν συμφωνήσει, αν και η περίπτωση των δυο περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού η προσοχή έχει εστιαστεί στον Μακούν.

David Misiris

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τον Ζαϊρί

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο τρίτος ελληνικός σταθμός στην καριέρα του 29χρονου μεσοεπιθετικού, που προηγουμένως είχε αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Ζαϊρί τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
"Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Γνωρίζω απόλυτα την δυναμική που έχει η νέα μου ομάδα και τον υπέροχο κόσμο που διαθέτει. Στόχος δικός μου είναι να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στο πρωτάθλημα της Super League.


Οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και έτσι και εγώ ήμουν βέβαιος για την επιλογή που έκανα. Πρέπει να εξαργυρώσω με καλές εμφανίσεις την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο κ. Χριστοβασίλης και να τους κάνω όλους περήφανους. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και πρέπει όλοι μας να καταβάλουμε το 100% των δυνάμεων μας προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας".

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ο Μαροκινός παίκτης αποτελεί την δέκατη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα φοράει την φανέλα του ΠΑΣ για ένα χρόνο. Ο Ζαϊρί ο οποίος αποτέλεσε το "μήλο της Έριδος" για αρκετές ομάδες, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έχοντας συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργο Χριστοβασίλη.

Το βιογραφικό του Ζαουάντ Ζαϊρί

Ο Ζαϊρί γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1982 στην Τάζα του Μαρόκο και ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από τα τμήματα υποδομής της Γαλλικής Γκενιόν. Την περίοδο 2000/01 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα και την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στην Σοσό στην οποία έγινε ευρύτερα γνωστός. Στο σύλλογο του Μονμπελιάρ έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2006 όταν και δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλ Ιτιχάντ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μποαβίστα και έπειτα η Νάντ από την οποία όμως αποδεσμεύτηκε  το φθινόπωρο του 2007 για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας εκείνη την χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Μάιο του 2009 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό όπου και αποχώρησε την περίοδο που μας πέρασε".

Powered By David Misiris

Αποφασισμένη η ΕΕΑ

Συμφωνα με το Sport24.gr :


Αποφασισμένη εμφανίζεται η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που έδωσε τελεσίγραφο την Τρίτη για τις ομάδες που έχουν πρόβλημα με τους φακέλους τους. Το Sport24.gr αναλύει πως έχει η κατάσταση και τα "κενά" των ομάδων.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι η ΕΕΑ έχει ενημερώσει εφτά ΠΑΕ ότι αν δεν καταθέσουν συγκεκριμένα έγγραφα, δεν θα πάρουν την άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου.

Στο "μικροσκόπιο" βρέθηκαν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, ο ΟΦΗ, τα Γιάννινα κι η  Κέρκυρα.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του "δικεφάλου του βορρά" τα ερωτήματα της ΕΕΑ έχουν να κάνουν με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για περισσότερα διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του "Ola Paok" για τον έλεγχο των νέων υποψήφιων επενδυτών, των Φλωρίδη και Σαχπατσίδη.

Κατά τα άλλα οι ομάδες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, αυτές με το πρόβλημα στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς και οι άλλες που χρειάζεται να προσκομίσουν κάποια επιπλέον έγγραφα.

Σε ότι αφορά τους ιδιοκτήτες πλην του "δικεφάλου", προβληματίζουν οι περιπτώσεις της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου. Κι αυτό για στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θέλουν να ενημερωθούν επακριβώς για το ποια άτομα απαρτίζουν τις διοικήσεις και για το ποιοι κατέχουν τις μετοχές.

Θέλουν να είναι σίγουρα για τα πρόσωπα, προκειμένου να δισφαλίσουν ότι δεν άλλοι που φαίνονται μπροστά κι άλλοι που τελικά διοικούν, παίρνουν αποφάσεις και εμπλέκονται με τα οικονομικά ζητήματα. Ασφαλώς και το ζήτημα έχει να κάνει με την υπόθεση των "στημένων" και τον αποκλεισμό των Μάκη Ψωμιάδη και Αχιλλέα Μπέου από τα αθλητικά δρώμενα.

Ήταν άλλωστε ξεκάθαρο το μήνυμα του Πάνου Μπιτσαξή που είχε πει "όχι στους αχυρανθρώπους". Και σίγουρα προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά τώρα στις περιπτώσεις της Κέρκυρας και των Ιωαννίων απουσιάζουν συγκεκριμένα εγγυητικά έγγραφα, ενώ η ΑΕΚ δεν είχε συμπεριλάβει στο φάκελο της τη φορολογική ενημερώτητα. Από την Ένωση διαμήνυσαν ότι θα παραδώσουν το απαιτούμενο χαρτί τη Δευτέρα. Όσο για τον ΟΦΗ; Δεν έχει αποστείλει τα πρωτότυπα έγγραφα, αλλά φωτοτυπίες, για αυτό οι Κρητικοί ενημερώθηκαν ότι πρέπει να τα καταθέσουν.

Η συνεδρίαση της Τρίτης θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στην ΕΕΑ έχει δοθεί οδηγίες για τήρηση της νομιμότητας. Για αυτό και ξεκαθαρίστηκε ότι αν οι ΠΑΕ δεν έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, δεν πρόκειται να πάρουν το πιστοποιητικό. "Δεν πρόκειται να γίνει αυτό που συνέβη με την μπασκετική ΑΕΚ" είναι το ξεκάθαρο μήνυμα της Επιτροπής, που έχει ενημερώσει εδώ και ένα περίπου μήνα τις ΠΑΕ να στείλουν τα επιπλέον έγγραφα, κάτι που δεν έχει συμβεί. Για αυτό και αυτή τη φορά η κίνηση της έμοιαζε με τελεσίγραφο.



Ανακοινώθηκε ο Τάτος

Ο Ανδρέας Τάτος υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 4 χρόνια και παρέμεινε (ως δανεικός) στον Ατρόμητο. Διαβάστε το προφίλ του.



Η καριέρα του Ανδρέα Τάτου

Ο 22χρονος χαφ (γεν. 11/5/1989) έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Παναχαϊκή το 2006 για να φύγει στα μέσα της σεζόν για το Χαϊδάρι. Εκεί παρέμεινε για 1,5 χρόνο, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ένταξή του στον Ατρόμητο.

Με την ομάδα του Περιστερίου πανηγύρισε την άνοδο στην Superleague το 2009, ενώ στα μεγάλα σαλόνια με τον Ατρόμητο έχει αγωνιστεί συνολικά 43 φορές έχοντας σκοράρει ένα τέρμα (σ.σ. στις 13/11/10 στη Νέα Σμύρνη στη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου με 1-0).

Ο Ανδρέας Τάτος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών στο πρόσφατο φιλικό με την Βοσνία, χωρίς να χρησιμοποιηθεί από τον Σάντος.

Το γεγονός όμως ότι μπήκε στο στόχαστρο του, αύξησε τις μετοχές του γι' αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι συζητήσεις για την οριστικοποίηση της μεταγραφής κράτησαν περίπου έξι ώρες, ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες (όπως τυχόν ποσοστό μεταπώλησης για τον Ατρόμητο).


Σε αυτές πήραν μέρος ο τεχνικός Διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος και ο Δ' αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, Γιάννης Μώραλης. Μετά την συμφωνία τους μετέβη στην Πλατεία Αλεξάνδρας ο Τάτος με τον εκπρόσωπό του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

Ο Τάτος με... αριθμούς

2006-07 (1) Παναχαϊκή (Γ) | 2/0
2006-07 (2) Χαϊδάρι (Β) | 15/1
2007-08 Χαϊδάρι (Β) | 23/2
2008-09 Ατρόμητος (Β) | 12/0
2009-10 Ατρόμητος | 20/0
2010-11 Ατρόμητος | 23/1

Α' Εθνική | 43/1
Β' Εθνική | 50/3
Γ' Εθνική | 2/0
Κύπελλο: 8/0
Σύνολο |  103/4

powered by David Misiris

Αποτελεσματα αγωνων Europa League (Χθες)

Επίσημο ντεμπούτο με αποθέωση για Σισέ. Ήττες σοκ για Σάλκε, Ρόμα. Πεντάρα η Τότεναμ, νίκησε με ανατροπή η Ομόνοια, ισόπαλη η ΑΕΚ Λάρνακας στη Νορβηγία. Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων για τα play-offs του Europa League: 



VasluiVaslui
 2-0 
Sparta PrahaSparta Praha
LegiaLegia
 2-2 
Spartak MoskvaSpartak Moskva
EkranasEkranas
 1-0 
H. Tel-AvivH. Tel-Aviv
Lokomotiv MoskvaLokomotiv Moskva
 2-0 
Spartak TrnavaSpartak Trnava
ZestafoniZestafoni
 3-3 
Club BruggeClub Brugge
HJKHJK
 2-0 
SchalkeSchalke
LitexLitex
 1-2 
Dynamo KyivDynamo Kyiv
OmoniaOmonia
 2-1 
SalzburgSalzburg
VorsklaVorskla
 2-1 
Dinamo BucureştiDinamo Bucureşti
AalesundAalesund
 2-1 
AZAZ
Austria WienAustria Wien
 3-1 
Gaz MetanGaz Metan
M. Tel-AvivM. Tel-Aviv
 3-0 
PanathinaikosPanathinaikos
SteauaSteaua
 2-0 
CSKA SofiaCSKA Sofia
ThunThun
 0-1 
StokeStoke
NordsjællandNordsjælland
 0-0 
SportingSporting
ŚląskŚląsk
 1-3 
Rapid BucureştiRapid Bucureşti
PAOKPAOK
 2-0 
KarpatyKarpaty
BeşiktaşBeşiktaş
 3-0 
AlaniaAlania
BursasporBursaspor
 1-2 
AnderlechtAnderlecht
StandardStandard
 1-0 
HelsingborgHelsingborg
MetalistMetalist
 0-0 
SochauxSochaux
FulhamFulham
 3-0 
DniproDnipro
HannoverHannover
 2-1 
SevillaSevilla
Crvena zvezdaCrvena zvezda
 1-2 
RennesRennes
NacionalNacional
 0-0 
BirminghamBirmingham
Shamrock RoversShamrock Rovers
 1-1 
PartizanPartizan
HeartsHearts
 0-5 
TottenhamTottenham
AEKAEK
 1-0 
Dinamo TbilisiDinamo Tbilisi
RosenborgRosenborg
 0-0 
AEK LarnacaAEK Larnaca
Slovan BratislavaSlovan Bratislava
 1-0 
RomaRoma
DifferdangeDifferdange
 0-4 
PSGPSG
MariborMaribor
 2-1 
RangersRangers
AthleticAthletic
 0-0 
TrabzonsporTrabzonspor
LazioLazio
 6-0 
RabotnickiRabotnicki
RiedRied
 0-0 
PSVPSV
CelticCeltic
 0-0 
SionSion
BragaBraga
 0-0 
Young BoysYoung Boys
AtléticoAtlético
 2-0 
Vitória SCVitória SC


Οι ρεβανς των αγωνων στις 25 Αυγουστου


Με το καλημέρα ο Τζιμπρίλ Σισέ άνοιξε λογαριασμό στα επίσημα ματς της Λάτσιο σκοράροντας δύο φορές κόντρα στην Ραντοπνίσκι. Ο Γάλλος πήρε το όπλο του στην επανάληψη και πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ, γνωρίζοντας την αποθέωση από του Ιταλούς φιλάθλους.