Διαφημηση-Καντε κλικ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ LIVE-BARCELONA-REAL MADRID LIVE HERE



Το δευτερο Clasico κρινει τον πρωτο τιτλο στην Ισπανια!Μπαρτσελονα και Ρεαλ Μαδριτης αναμετρουντε σημερα στο Καμπ Νοου για το δευτερο παιχνδι για το Σουπερ Καπ Ισπανιας.Το πρωτο παιχνιδι ειχε ερθει ισοπαλλο 2-2(Δειτε σχετικη αναρτηση για το πρωτο παιχνιδι).Και σημερα μπορειτε να δειτε live μεσω των link που παρεχουμε το παιχνιδι οπου αναμενετε συναρπαστικο:

LiveTV(link here)
Live streams will be available approximately 30 minutes before the broadcast's start.



powered by Thymios N

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Στις 11.00 πεταξαν οι Πρασινοι για Ισραηλ,για τον πρωτο αγωνα με την Μακαμπι.Μονος στοχος η νικη και εμμεσα η προκριση στους ομιλους .Δηλωσεις απο Σαριεγκι αλλα τα νεα αποκτηματα,παρα την απογοητευση απο τις προσφατες εξελιξεις οι παιχτες φανηκαν αισιοδοξοι:


Ζέκα: "Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει"
"Νιώθω υπέροχα. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ζέκα που έδειξε διάθεση να μιλήσει στα ΜΜΕ στην πρώτη του αποστολή με το "τριφύλλι".
"Η ομάδα ταξιδεύει με μεγάλη διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εξίσου καλοί.
Όπως είπα θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ισραήλ και θα διεκδικήσουμε πρόκριση στην Αθήνα" είπε ο Πορτογάλος μέσος και απάντησε στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:
"Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όταν χρειαστεί τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό".



Σαριέγκι: "Θα κυνηγήσουμε το γκολ"
 
"Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Αυτός είναι ο κύριος στόχος, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Πάμε με καλή ψυχολογία, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και είναι σημαντικό να προκριθούμε στους ομίλους" ήταν τα πρώτα λόγια του Σαριέγκι και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο στόχο του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς στην "καυτή" έδρα των Ισραηλινών.

- Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό στα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Φυσικά σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχθηκε κακός για εμάς, ελπίζουμε ότι στα ματς με τη Μακάμπι θα αντιδράσουμε και θα αγωνιστούμε καλύτερα".

- Πιστεύεις ότι ένα γκολ στο Ισραήλ θα είναι κλειδί για την πρόκριση;

"Πάντα ένα γκολ εκτός έδρας είναι σημαντικό και μπορεί να βοηθήσει στον επαναληπτικό".

- Ποια είναι η γνώμη σου για τη Μακάμπι;

"Είναι μια ομάδα με καλή τεχνική, εντός έδρας είναι δυνατή και παίζει συγκεντρωμένα".

- Πιστεύεις ότι όσον αφορά στη φυσική κατάσταση είστε πιο έτοιμοι;

"Φυσικά ο χρόνος δούλεψε υπέρ μας. Ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ νωρίς για εμάς. Ύστερα από δυο εβδομάδες είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι".



Κουίνσι: "Πρέπει να πάρουμε τη νίκη"

Ο Γκανέζος επιθετικός Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε μίλησε στα ΜΜΕ κατά την αναχώρηση της ομάδας και τόνισε πως στόχος της είναι η νίκη στο Ισραήλ. Ο ίδιος έδειξε πως είναι έτοιμος να φορέσει φανέλα βασικού και υποστήριξε πως δεν θα τους επηρεάσει το "καυτό" κλίμα της αντίπαλης έδρας.

- Θα παίξεις βασικός;

"Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω στην ενδεκάδα. Νιώθω υπέροχα που είμαι στην αποστολή. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και υπάρχει διάθεση".

- Σας επηρεάζει το γεγονός ότι θα παίξετε σε ένα μικρό γήπεδο και γεμάτο κόσμο;
"Όχι αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε εκεί για το καλύτερο".



Βιτόλο: "Εχω καλό προαίσθημα"

Ο Βιτόλο από την πλευρά του μίλησε για το προαίσθημα που είχε και τόνισε πως αν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, η Μακάμπι δεν θα έχει καμία πιθανότητα".

- Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;
"Ναι, είμαι 100% έτοιμος. Ίσως είναι το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι, αλλά εγώ έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής μου ξέρει ότι είμαι σε καλή κατάσταση, ότι είμαι έτοιμος και όποτε κρίνει θα με χρησιμοποιήσει"

- Η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά, μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε;

"Είναι αλήθεια ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί η ζωή συνεχίζεται. Το πιο σημαντικό είναι να πάμε στο Ισραήλ και να κερδίσουμε. Δεν έχουμε περιθώριο να θυμόμαστε την Οντένσε".

powered by Thymios N


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ LIVE/OLYMPIAKOS-GALATASARAY LIVE





Olympiacos

Το πρωτο απο τα δυο συνεχομενα δυνατα φιλικα θα δωσει σημερα ο Ολυμπιακος στις 21.00 δειτε live απο τα λινκ που παρεχουμε:

LiveTV(link click here)
Live streams will be available approximately 30 minutes before the broadcast's start

Galatasaray

Ακομα link μπορειτε να βρειτε στην ενοτητα του blog μας,LIVE MATCH και να δειτε live και απο εκει:



21:00Olympiacos Piraeus - Galatasaray

Live Streaming Video Football International Friendly Matches
Wednesday (17 August) 21:00 (GMT +3)
powered by Thymios N

Πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ για Ολυμπιακό!


Tο δυνατότερο μέχρι στιγμής φιλικό του ματς δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Γαλατασαράϊ (21:00, Nova 3), στο πρώτο από τα δύο «σοβαρά» τεστ (το άλλο είναι με την κυπελλούχο Ιταλίας, Ίντερ, την προσεχή Κυριακή) για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του.
 Αυτή θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας για τον  Ερνέστο Βαλβέρδε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα δοκιμάζοντας… πρόσωπα και πράγματα. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, που είναι τραυματίες .
 Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ακόμα, για λόγους τακτικής, οι Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Σουμπίνιο, Κάταϊ, Γκαλίτσιος και Δασκαλάκης.
 Επίσης οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» θα μπορέσουν να δουν από κοντά τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας τον Φρανσίσκο Γέστε, αλλά και τον Λιούμπομιρ Φέισα.
 Όσον αφορά στο σχήμα, με το οποίο αναμένεται να παρατάξει ο Βαλβέρδε τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», αυτό θα έχει ως εξής:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοστάντζο, ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν οι Χολέμπας, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανιάτης. Ο Μοντέστο θ’ αναλάβει τον ρόλο του ανασταλτικού χαφ έχοντας στο πλευρό του τον Γέστε, ο οποίος θα έχει επιτελικές αρμοδιότητες. Ο Φουστέρ θα είναι στο κέντρο της μεσοεπιθετικής τριπλέτας, με τους Χαβίτο και Ριέρα να παίρνουν θέση στα άκρα. Σε θέση σέντερ φορ θ’ αγωνιστεί ο Μιραλάς.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Φέισα, Ουρτάδο, Γκρμπιτς και Πάντελιτς.



AΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ LINKS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE TΟ ΜΑΤΣ....ΔΕΙΤΕ LIVE TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ




Powered By David Misiris  

Ρεκορ στο CLASICO

Περισσότεροι από 6,4 εκατ. άνθρωποι παρακολούθησαν τον πρώτο τελικό του ισπανικού super cup ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.






Όσο πάει και πιο εμπορικό γίνεται το clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση στην οποία παίζουν οι δύο γίγαντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Όπως προκύπτει από ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο πρώτος αγώνας του super cup είναι αυτός που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι τηλεθεατές στην ιστορία της διοργάνωσης. Το ντέρμπι στο «Μπερναμπέου» είδαν για την ακρίβεια 6,426 εκατ. κόσμου, με το μερίδιο της τηλεθέασης να αγγίζει το 52,4%.




Powered By David  Misiris

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...



Άρης και ΠΑΟΚ εισέπραξαν από 3 εκατ. ευρώ έκαστος από την παρουσία τους πέρυσι στους ομίλους του Europa League. Ποσό που φέτος αποτελεί βαθιά... ανάσα για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα!

 Μετά τη δημοσιοποίηση των εσόδων των ομάδων που συμμετείχαν στο Champions League, η UEFA προχώρησε στη δημοσίευση των χρημάτων που έλαβαν όσες ομάδες έδωσαν το «παρών» στους ομίλους του Europa League. Από ελληνικής πλευράς, Άρης και ΠΑΟΚ βρέθηκαν στους ομίλους και έλαβαν 2.895.619 και 2.965.619 ευρώ αντίστοιχα.
 Από αυτά, ένα εκατ. ευρώ ήταν το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους, ενώ οι «κίτρινοι» έβαλαν στα ταμεία τους 490.000 ευρώ για την αγωνιστική τους παρουσία και ο «δικέφαλος του Βορρά» 560.000 ευρώ. Το μπόνους για την πρόκριση στη φάση των «32» της διοργάνωσης ήταν από 200.000 ευρώ, ενώ από το Market Pool οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης εισέπραξαν από 1.205.619 ευρώ.
 Τα χρήματα αυτά ενδέχεται να μειωθούν σε περίπτωση μη πρόκρισης στη φάση των «32», με το μπόνους είναι στις 200.000 ευρώ, ενώ αν και οι τρεις μας εκπρόσωποι (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) συμμετάσχουν στους ομίλους τα χρήματα που θα εισπράξουν από το Market Pool θα είναι μειωμένα... Όπως και να έχει, οποιοδήποτε... σεβαστό ποσό μπει στα ταμεία των ελληνικών ομάδων, με τα οικονομικά τους να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, θα δώσει βαθιά ανάσα.
Το σχετικο δημοσιευμα στο site της UEFA(www.uefa.com)
 Εξάλλου, συνολικά από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μοιράστηκαν 150.360.000 ευρώ, ενώ παρότι τροπαιούχος, η Πόρτο έβαλε στα ταμεία της 7.837.046 ευρώ, με τη Βιγιαρεάλ να παίρνει 9.048.112 ευρώ, που ήταν και τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Λεβερκούζεν και Λίβερπουλ ακολούθησαν με έσοδα 7.422.203 και 6.131.224 αντίστοιχα.
Το επισημο εγραφο για το Europa League

powered by David Misiris

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Και αλλο ενα ονομα προεκυψε περα του Εστραδα,που ειναι το φαβορι.Αυτο του Μακουν της Αστον Βιλλα, ο μεσος απο τον Καμερουν ειναι αλλη μια καλη περιπτωση και ιδανικη,αλλα καπως ακριβη σε σχεση με τον Εστραδα και τους υπολοιπους.Οι ερυθρολευκοι αρχικα ενδαιφερονται ομως μονο για δανεισμο του παιχτη.Την σεζον που μας περασε ειχε 7 συμμετοχες με τους ''Χωριατες''


powered by Thymios N

Αρέσει ο Κεϊτά στον Ολυμπιακό

Στο προηγούμενο φιλικό ο Κεϊτά μας πήρε μόνος του στο πρώτο ημίχρονο και τώρα βλέπω ότι ενδιαφερόμαστε γι' αυτόν. Πολύ καλή περίπτωση ο παίκτης και μόλις 19 χρονών, αλλά αυτές οι κινήσεις δείχνουν ότι το σκάουτινγκ δεν λειτουργεί καθόλου!




Ενδιαφέρον για τον Πολ Κεϊτά του ΠΑΣ έχει δείξει ο Ολυμπιακός και γι΄ αυτό το λόγο οι «ερυθρόλευκοι» θα τον τσεκάρουν στα ματς των Ηπειρωτών, για ενδεχόμενη μεταγραφή.
Στον Ολυμπιακό κοιτάνε και στο μέλλον, με τον υψηλόσωμο αμυντικό μέσο του ΠΑΣ Πολ Κεϊτα να βρίσκεται στη λίστα των πρωταθλητών αλλά όχι για τώρα. Ο Σενεγαλέζος έχει κάνει θετική εντύπωση στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» και πιστεύουν πως θα μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα, οπότε θα παρακολουθούν τον 19χρονο στους αγώνες των Ιωαννίνων.

powered by David Misiris

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΤΙΚΟ-ΚΟΙΤΑΕΙ ΡΕΝΤΕΡΙΑ Ο ΑΡΗΣ

Στην Ελλαδα βρισκετε απο χθες ο Ντικο.Ο Γκανεζος αμυντικος αναμενετε να περασει εξετασεις και να υπογραψει συμβολαιο με τον Αρη.Ο πρωην παιχτης της Χιμπερνιαν ειναι ιδανικος παρτενερ για τον Λαζαριδη και αναμετε να βοηθησει αμεσα



Το σιριαλ του επιθετικου καλα κρατει στον Αρη,και συνεχιζετε με το ονομα του Ρεντερια.Ο οποιος καταγετε απο την Κολομβια και εμεινε ελευθερος απο την Πορτο.Ο 25χρονος ειναι ισως η πιο ενδιαφερουσα περιπτωση απο τους παιχτες που εχουν ακουστει,μαζι με τον Σανογκο.Το προβλημα ειναι το υφηλο κασε του.



powered by Thymios N

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ CHAMPIONS LEAGUE


Νικες για Αρσεναλ και Λυον στα πρωτα παιχνιδια για τα πλει-οφ του Τσαμπιονς Λιγκ:


Αρσεναλ-Ουντινεζ 1-0 (Γουολκοτ 4΄)

Γκολ1
 
0
Εντος εστιας4
 
4
Εκτος εστιας1
 
8
Κορνερ6
 
7
Οφσαιντ3
 
2
Φαουλ20
 
13
Κιτρινες2
 
4
Κοκκινες0
 
0

Κοπενχαγη-Πλενζ 1-3


Γκολ1
 
3
Εντος εστιας6
 
6
Εκτος εστιας10
 
7
Κορνερ10
 
2
Οφσαιντ1
 
4
Φαουλ14
 
20
Κιτρινες4
 
3
Κοκκινες0
 
0



Τβεντε-Μπενφικα 2-2


Γκολ2
 
2
Εντος εστιας9
 
6
Εκτος εστιας4
 
3
Κορνερ5
 
7
Οφσαιντ2
 
2
Φαουλ11
 
18
Κιτρινες0
1
Κοκκινες0
 
0



Λυον-Ρουμπιν Καζαν 3-1

Γκολ3
 
1
Εντος εστιας12
 
3
Εκτος εστιας7
 
9
Κορνερ7
 
6
Οφσαιντ3
 
3
Φαουλ13
 
11
Κιτρινες1
 
2
Κοκκινες0
 
0



Μπατε Μπορισοφ-Στουρμ Γκρατζ

Γκολ1
 
1
Εντος εστιας2
 
1
Εκτος εστιας9
 
5
Κορνερ5
 
2
Οφσαιντ2
 
4
Φαουλ13
 
10
Κιτρινες2
 
1
Κοκκινες0
 
0




powered by Thymios N