Διαφημηση-Καντε κλικ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Με αφορμη την νικη του Παοκ επι της Βαλερενγκα,τα ευρωπαικα μεσα ενημερωσης εκαναν διθυραμβικα ,σχολια και αναφορες.Στο ονομα του Βιερινια σταθηκαν περισσοτερο,αλλα και του Λαζαρ.


"record.xl.pt" :"Ο ΠΑΟΚ με ηγέτη για ακόμη μία φορά τον Βιεϊρίνια έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος έγινε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση του Πάμπλο Γκαρσία."

"fotball.no": "Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στο Ούλεβαλ, όπου κέρδισε με 2-0 τη Βαλερένγκα. Ο Βιεϊρίνια έκανε την αρχή με ένα δύσκολο γκολ και ο Πάμπλο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του."

"ziare.com":"Ένα τέλειο ντεμπούτο απόλαυσε ο Λάζλο Μπόλονι στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τη Βαλερένγκα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δημιουργός του πρώτου γκολ ο Κοστίν Λαζάρ."

"fvn.no": "Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που οι Έλληνες κέρδισαν... απλά με 2-0, η Βαλερένγκα δεν θα έχει καμία... περιπέτεια αυτό το φθινόπωρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις."



powered by Thymios N


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου