Διαφημηση-Καντε κλικ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ SUPERLEUAGUE

ΠΑΟΚ:Με την προοπτικη της προκρισης στο Γιουροπα Λιγκ πολλα ονοματα ερχονται στο φως της δημοσιοτητας,φαβορι ο Μποκανι αουτσαιντερ ο Ταμουδο,αλλα οχι απιθανο να ερθει στην Θεσσαλονικη.Υπεγραψε ο νεαρος Σταμος,διακριτηκα παρακολουθει την περιπτωση του Ντουγκλαο που μονο αν μεινει ελευθερος θα κινηθουν για την αποκτηση του.Νεα προταση της Μπλακμπερν για Βιερινια,νεο συμβολαιο στον παιχτη.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:Τους πρασινους προσεγγιζει ο Μπλανκο,αφου δεν εχει βρει ομαδα ακομα.Ο Πλεσσι παλι Ελλαδα μιας δεν επεισε τους ανθρωπους της Λεστερ.Ξανα με δηλωσεις ο Σισσε δηλωσε πως θα βρισκετε στις κερκιδες του ΟΑΚΑ για το παιχνιδι με την Οντενσε.

ΑΕΚ:Τον Ιταλο Σαμαρκο κοιταζει η Αεκ συμφωνα με δημοσιευματα που ειναι ελευθερος.Αρεσε ο Μπελεκ στο χθεσινο φιλικο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Δεν λεει να σταματησει η ομαδα του Αγρινιου μιας και εχει προσεγγισει τους Ντραμε και Ζαιρι για την αποκτηση τους.


ΑΡΗΣ:Γερα και ο Ουνουατσι στο παιχνιδι για την επιθετικη ενισχυση του Αρη,αλλα μονο αν μεινει ελευθερος.Παντα στα υπ' οψη Μαντζιος και τωρα και Ιακομπ.Το ονομα του Μεγιονγκ Ζε προταθηκε και εξεταζετε.Σημερα φιλικο στις 19.00 με τον Πας Γιαννενα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Αναμεικτα συναισθηματα αφησε το χθεσινο φιλικο,αν και στο πρωτο ημιχρονο οι ερυθρολευκοι εκρυψαν την μπαλα.Ο Φετφατζιδης αρεσε πολυ στην νεα θεση,μπορει να γινει ο ηγετης της ομαδας μαζι με τον Ιμπαγασα.Η πρωταθλητρια Γαλλιας Λιλ ενδιαφερετε για την αποκτηση του Τζιμπουρ.

powered by Thymios N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου