Διαφημηση-Καντε κλικ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

 
Ο Ολυμπιακος ξεκινησε την μεταγραφικη ενισχυση ψαχνοντας κυριως εναν παιχτη στο κεντρο,ενα αμυντικο χαφ να παιρνει ανασες και ο Ιμπαγασα,μιας και ο Ουρταδο δεν εχει εχει ανταποκριθει μεχρι στιγμης ουτε στο ελαχιστο των απαιτησεων.Εναν παιχτη,στην θεση του δεξιου χαφ γιατι μετα την Γκαλετι εποχη δεν εχει βρεθει ενας αξιος αντικαταστατης,και ενας βασικος τερματοφυλακας.Αποφασιστηκε ομως να δοθει περισσοτερο βαση στο κεντρο γιατι ειχε αποκτηθει απο τον Γεναρη ο Χαβιτο ενω υπηρχε και ο Φετφαντζιδης,και στο τερμα μια ευκολη λυση ο Κοστανζο για βασικος και ο Δασκαλακης για μπακ απ.

 Να επισημανω κατι γενικο,ο Ολυμπιακος εν'οψη Τσαμπιονς Λιγκ ηθελε γενικα ενισχυση και ετσι αρχισε.Εχουν αποκτηθει ο Χαβιτο δεξι χαφ(μπακ απ) οπως ανεφερα,αποκτηθηκε ο Μαρκανο,κεντρικος αμυντικος και αριστερο μπακ(για βασικος),Κοστανζο τερματοφυλακας (βασικος) ,Δασκαλακης ,τερματοφυλακας(μπακ απ),Καται,μεσος,8αρι(μπακ απ,επενδυση για το μελλον),Φεισα 8αρι,αμυντικο χαφ και αυτος(βασικος και επενδυση για το μελλον),Γκριμπιτς,δεξι χαφ(μπακ απ,επενδυση για το μελλον),Γιεστε 10αρι και 8αρι(βασικος και για μπακ απ).
 Συνολικα αποκτηθηκαν 8 παιχτες με την προοπτικη να βοηθησουν εκει που εχει κρινει ο Βαλβερδε.Αισιως ο Ολυμπιακος εχει φτασει περιπου εναμιση μηνα προετοιμασιας στο διαστημα αυτο εδωσε καποια φιλικα στα οποια βγηκαν τα εξης συμπερασματα:
  1. Η ομαδα εχει προβλημα στο κεντρο,ο Καται δεν ειναι αμυντικος χαφ και δεν μπορει να βοηθησει αμυντικα την ομαδα.Ο Ουρταδο κατωτερος των περιστασεων,αργος πολλα λαθη,δεν μπορει να βοηθησει.Ο Μοντεστο κατα αναγκη αμυντικος χαφ δεν μπορει να τα κανει ολα μονος του.
  2. Μαρκανο,ασταθης με λαθη,ξερει μπαλα,αλλα δεν εδειξε οτι μπορει να βοηθησει σαν βασικος.
  3. Τελικα ο Δασκαλακης υπερανω των προσδοκιων με σκληρη δουλεια φαινετε να κερδιζει τον Κοστανζο,που αποκτηθηκε για βασικος,αλλα και ξοδευτηκαν χρηματα για την αποκτηση του.Ο Ελληνας πορτιερο αποκτηθηκε ως ελευθερος,δειχνει πολυ καλα στοιχεια.Εδω ερχονται οι πρωτοι λαθος μεταγραφικοι χειρισμοι,οι Ερυθρολευκοι ειχαν την δυνατοτητα να αποκτησουν τερματοφυλακα αναγνρισμενης αξιας και με λιγα εως καθολου χρηματα αλλα τιποτα δεν απεδωσε.Το καλο ειναι οτι ενας Ελληναςκερδιζει θεση στην ενδεκαδα του Ολυμπιακου.
  4. Χαβιτο,μαχητικος δουλευταρας αξιζει να παρει ευκαριες γιατι μπορει να βοηθησει φετος κυριως στο πρωταθλημα.Ο Γκριμπιτς εδειξε και αυτος καλα στοιχεια,και πως εχει την δυνατοτητα να φτασει ψηλα μεσα απο σκληρη δουλεια.
  5. Γιεστε δεν εχουμε προλαβει να τον δουμε αλλα εστω και λιγο που αγωνιστηκε εδειξε οτι ξερει μπαλα.
  6. Ο μονος που πραγματικα μπορει να βοηθησει και αποκτηθηκε για αυτο,ειναι ο Φεισα,αργησε να τον δουμε λογο τραυματισμου,αλλα οταν επαιξε...φανηκε πως μπορει να κανει την διαφορα,να δωσει ανασες στον Ιμπαγασα και να βοηθησει την ομαδα στον ανασταλτικο τομεα,ειναι νεος και εχει μελλον.

Τελικα απο τις 8 μεταγραφες οι δυο,Δασκαλακης και Φεισα δειχνουν πως μπορουν να βοηθησουν,και να σταθουν στις μεγαλες απαιτησεις της ομαδας.Ο σερβος μεσος μπορει να κανει την διαφορα και να βοηθησει ουσιαστικα.Οι μεταγραφες του Ολυμπιακου δεν μπορουν να χαρακτηριστουν αποτυχεις τουλαχιστον ακομα αφου,τα φιλικα ειναι φιλικα και ολοι προσπαθουν δεινουν τον καλυτερο τους εαυτο.Αλλα και επιτυχεις γιατι εχει φτασει μεσα Αυγουστου εχουν γινει 8 μετεγραφες και ακομα ψαχνουν  παιχτη για αμυντικο χαφ.Υπαρχουν ακομα 17 μερες για την ληξη της μεταγραφικης περιοδου,αν κινηθουν γρηγορα και σωστα θα μπορει να γινει κατι να ενισχυση την ομαδα.Επαναλαμβανω δεν μπορουν παντα να βγουν πληρως αξιοπιστα συμπερασματα αφου ειναι προετοιμασια και σιγουρα οι νεοι παιχτες χρειαζονται μια περιοδο προσαρμογης.


powered by Thymios N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου