Διαφημηση-Καντε κλικ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο Γουέλμπεκ τρέλανε Φέργκιουσον και... ΜΜΕ!

Ο Ν. Γουέλμπεκ έριξε νοκ-άουτ την Τότεναμ με ένα γκολ και μία ασίστ, και ο Φέργκιουσον δεν ξέρει πως να χωρέσει στην 11άδα τον Ερνάντες. Οι τίτλοι-καρμπόν των αγγλικών ΜΜΕ για τον 20χρονο!

Εάν κοιτάξουμε τους Μπερμπάτοφ, Όουεν, Ερνάντες και Ρούνι, όλοι τους έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό και να κάνεις τις καλύτερες δυνατές αλλαγές.

Το πιο απαίσιο κομμάτι για μένα είναι τώρα που επιστρέφει ο Χαβιέρ (σ.σ Ερνάντες), τι κάνουμε; Θα είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα", τόνισε μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Τότεναμ ο Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Σκωτσέζο να πλέκει το εγκώμιο του 20χρονου Ντάνι Γουέλμπεκ.


"Ο Ντάνι είναι μεγάλο παιδί με μακριά πόδια. Είναι καλός παίκτης και έχει σπουδαία αντίδραση όταν χάνει τη μπάλα.

Ανέκαθεν είχε πιθανότητες αλλά η πρόοδός του ήταν αργή επειδή όταν αναπτυσόταν εμφάνισε πρόβλημα στο γόνατο. Ξέραμε ότι θα χρειαζόταν να περιμένουμε.

Τον παραχωρήσαμε δανεικό στη Σάντερλαν την περασμένη σεζόν και τότε είναι που έγινε άνδρας. Έχει ωριμάσει.

Είναι μόλις 20 ετών και αυτό το παιδί έχει τρομερό μέλλον μπροστά του", δήλωσε ο πολυνίκης τεχνικός για τον MVP της αναμέτρησης του "Ολντ Τράφορντ" κόντρα στην Τότεναμ.

Οι... πρωτότυποι τίτλοι των αγγλικών ΜΜΕ για Γουέλμπεκ

Πέρα πάντως από τον Φέργκιουσον, φαίνεται πως ο Ντάνι Γουέλμπεκ "πονοκεφάλιασε" και τους ιθύνοντες των εφημερίδων στο Νησί, που το βράδυ της Δευτέρας κλήθηκαν να βρουν έναν ευρηματικό τίτλο για να περιγράψουν την καταλυτική συνεισφορά του στη νίκη των πρωταθλητών Αγγλίας.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν είχαν και τόσο σπουδαία έμπνευση αν αναλογιστεί κανείς ότι τρεις αγγλικές εφημερίδες επέλεξαν να κάνουν λογοπαίγνιο με το επώνυμό του, με τις Mirror και Daily Mail να έχουν μάλιστα τον ίδιο τίτλο!

"Didn't he do wel" ("Καλά δεν τα πήγε") είναι ο τίτλος που φιγουράρει στο πρωτοσέλιδό τους (παρεμφερής και ο τίτλος "Fergie kids done wel" που επέλεξε η Daily Express) και απ'ότι φαίνεται αστόχησαν στην επιλογή τους σε αντίθεση με τον Γουέλμπεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου