Διαφημηση-Καντε κλικ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τι γράφουν οι ξένοι για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε πως αντιμετωπίζουν σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία τον Ολυμπιακό. Ποιο θεωρούν το δυνατό του όπλο.





Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για Άρσεναλ, Μαρσέιγ κα Ντόρμουντ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τις χώρες τους.

Οι ξένοι δείχνουν να υπολογίζουν τους ερυθρόλευκους κυρίως για το δύσκολο ταξίδι που έχουν να κάνουν στην Ελλάδα, με πρώτη την γαλλική ομάδα στις 13/09.


ο Sport24.gr σας παρουσιάζει δημοσιεύματα και δηλώσεις από Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία που αφορούν τον Ολυμπιακό και την κλήρωση μαζί του στο Champions League.

Αγγλία


"Δυνατός στην Ελλάδα"

Στο skysports.com φιλοξενούνται οι δηλώσεις παλαίμαχου επιθετικού της Άρσεναλ, Άλαν Σμιθ: " Αυτό που ξεχωρίζει είναι πως η Άρσεναλ θα παίξει σε τρία γήπεδα με φανταστική ατμόσφαιρα (...) Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του".

Για τον όμιλο μίλησε και ο πρώην στράικερ της Γιουνάιτεντ, Ντουάιτ Γιορκ, ο οποίος υπογράμμισε για την ελληνική ομάδα: "Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος μπορεί να γίνει ο Ολυμπιακός, ειδικά στην έδρα του. Ωστόσο όταν παίζουν εκτός δεν είναι τόσο καλοί και τα αποτελέσματα τους δεν είναι από αυτά που προσέχεις".

"Κόλαση η έδρα του"

Στην ιστοσελίδα theshortfuse.com, που ασχολείται με την Άρσεναλ, διαβάζουμε την ανάλυση του ομίλου:

"Η κλήρωση της Άρσεναλ είναι πιο δύσκολη από όσο θα θέλαμε, αλλά δεν ήταν η πιο καταστροφική από όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. (...)

Ο Ολυμπιακός πήρε το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του (είναι ο πιο επιτυχημένος ελληνικός σύλλογος). Τελείωσαν το πρωτάθλημα με 13(!) βαθμούς διαφορά από τον αντίπαλο τους και δεύτερο Παναθηναϊκό.

Παραδεχόμαστε ότι δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από τα παραπάνω. Για την ώρα να πούμε ότι είναι τόσο δύσκολο να παίξεις στην Ελλάδα όσο η κόλαση! Γι' αυτό θα έχει πλάκα!"

(εδώ βάζει ο συντάκτης video με τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν βγάλει τα δίχτυα μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού τον Φλεβάρη στο Καραϊσκάκης).

"Προσοχή στις στημένες φάσεις"

Στην ανάλυση της bleacherreport.com, ο Ολυμπιακός αναφέρεται ως η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, με δυνατή όμως έδρα και αμυντική τακτική.

"Ολυμπιακός και Άρσεναλ έπαιξαν το 2009 νικώντας ο καθένας στην έδρα του. Να σημειωθεί όμως ότι όταν έχασε η Άρσεναλ στην Ελλάδα, έπαιζε με νέους παίκτες αφού είχε ήδη προκριθεί.

Ο Ολυμπιακός είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου και οι άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το μάξιμουμ των βαθμών εναντίον του. Αυτό είναι πρόβλημα για την Άρσεναλ καθώς πάει στην Ελλάδα τελευταία. Θα είναι πιο δύσκολο να φύγει από εκεί με τους τρεις βαθμούς σε σχέση με τις άλλες δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει αμυντικά, όπως παραδοσιακά κάνουν οι Έλληνες, και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ή στα στημένα. Η Άρσεναλ είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου στο να αμύνεται στις στημένες φάσεις.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι δύσκολος αντίπαλος για την Άρσεναλ και αν δεν πάρει 6 βαθμούς στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, θα αναγκαστεί να πάρει πόντους από τους άλλους δύο πιο δυνατούς αντιπάλους της για να προκριθεί".

Γαλλία


"Δεν είναι εύκολο το ταξίδι στην Ελλάδα"

Στην έδρα των Πρωταθλητών Ελλάδας στέκεται και στην ανάλυση του τοfootball365.fr: "Ο Ολυμπιακός δεν θεωρείται πια απειλή στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ωστόσο δεν είναι ποτέ εύκολο να ταξιδεύεις στην Ελλάδα.

Σε αναμονή της πιθανής μεταγραφής του Αμπντούν (πρώην της Ναντ) και υπό την καθοδήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, η ομάδα έχει συνοχή και έμπειρους παίκτες όπως τους Μοδέστο, Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Ριέρα.

Αλλά και κάποιες ελπίδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σαν τον Φέισα, τον Νέμεθ και τον Μιραλάς. Δεν πρέπει όμως να μην τον υπολογίσει τον Ολυμπιακό η Μαρσέιγ"

"Ένας παλιός γνώριμος"

Στο σύντομο σχόλιο της η lequipe.fr τονίζει: "Η Μαρσέιγ κληρώθηκε με δύο βασικούς ανταγωνιστές για την πρόκριση, την Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ. Μην αναφέρουμε και τον Ολυμπιακό (...)

Ο Ολυμπιακός είναι ένας παλιός γνώριμος της Μαρσέιγ καθώς βρεθήκαμε το 1994/1995 στο UEFA. Εκεί η Μαρσέιγ πήρε και τα δύο ματς (2-1, 3-0)."

Γερμανία


"Συλλέκτης τίτλων"

Η δημοφιλής ιστοσελίδα kikcer.de γράφει για τους ερυθρόλευκους: "Ολυμπιακός: Ο συλλέκτης τίτλων από την Ελλάδα. Με ρεκόρ τόσο στα εθνικά Πρωταθλήματα (38) όσο και στα Κύπελλα (24), οι Έλληνες θα είναι για 12η φορά στους ομίλους.

Πέρσι ήταν για λίγο προπονητής ο Έβαλντ Λίνεν ο οποίος γρήγορα αντικαταστάθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός έφερε μερικούς παίκτες από την Ιβηρική Χερσόνησο, ανάμεσά τους ο Άλμπερτ Ριέρα".

Στο τέλος κάνει  αναφορά και σε γνωστούς παίκτες του που έχουν σχέση με Γερμανία όπως ο Χοσέ Χολέμπας, ο Μάρκο Πάντελιτς (από το πέρασμά του από την Χέρτα) και ο "Ελληνογερμανός Κώστας Μήτρογλου".


powered by david misiris

2 σχόλια: