Διαφημηση-Καντε κλικ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Η αντιμετώπιση που είχε ο Ολυμπιακός στις περιγραφές των φιλικών του επί ολλανδικού εδάφους από το συνδρομητικό προκάλεσε δυσμενή σχόλια.
Οι παίκτες της Μπρέντα και της Χέρενφεν έπαιξαν αντιαθλητικά σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο, αυτό αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία στον σχολιασμό, κάτι που έκανε τον κόσμο της ομάδας να σχολιάσει αρνητικά το συγκεκριμένο γεγονός. Ένιωθαν σαν να έβλεπαν ένα ματς ξένου πρωταθλήματος και όχι αναμέτρηση της ομάδας τους με κάποιον ξένο σύλλογο.
Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στο Λιμάνι. Επίσης απαρατήρητη δεν πέρασε και η αδιαφορία για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, όπως και ο σχολιασμός της απόδοσης της ομάδας με έμφαση στις αδυναμίες.


Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο σωματείο, που προκαλεί σεβασμό και επιθυμεί να κρίνεται αντικειμενικά. Δεν μπορεί να εκτεθεί στα μάτια των οπαδών του.
Για αυτό και στον σύλλογο νιώθουν ενοχλημένοι από τις μεταδόσεις του συνδρομητικού καναλιού, κάτι που τους αποτρέπει να μπουν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας.




powered by David Misiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου