Διαφημηση-Καντε κλικ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Στη Νότιγχαμ ο Ντάρμπισιρ


Τα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση του από το πρωί και έστελναν τον Ματ Ντάρμπισιρ στην Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν βάσιμα. Ο Αγγλος επιθετικός το απόγευμα της Πέμπτης συμφώνησε με την ιστορική αγγλική ομάδα και πλέον αποτελεί μέλος της.
Την συμφωνία ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακό με μία λιτή ανακοίνωση η οποία γράφει: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ματ Ντάρμπισιρ στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ."
Η καριέρα του στον Θρύλο
Στις 28 Ιανουαρίου του 2009 ως δανεικός από την Μπλάκμπερν για έξι μήνες και έκανε το ντεμπούτο του στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας. Στον επαναληπτικό με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις ο Θρύλος πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.
Συνολικά την πρώτη του χρονιά στον Θρύλο αγωνίστηκε σε επτά ματς και σκόραρε πέντε φορές, ενώ με δικά του γκολ ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στον αλησμόνητο τελικό με την ΑΕΚ.
Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να τον αγοράσουν και ο Άγγλος επιθετικός υπόγραψε τετραετές συμβόλαιο στο Λιμάνι. Στην μικρή του θητεία στον Ολυμπιακό πρόλαβε να γλεντήσει και τον ΠΑΟ όταν σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έλαβε χώρα στις 21 Μαρτίου το 2010 όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0.
Τελικά ο 26χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ στην οποία έμεινε μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου