Διαφημηση-Καντε κλικ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ελλαδα..Αχ Ελλαδααα....


Η απόφαση για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα με αφαίρεση βαθμών είναι οριστική για Ολυμπιακό Βόλου (-10) και Καβάλα (-8) και στο μυαλό όλων ήρθε ένα συγκρότημα από τα... παλιά!



Με πενταετή αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και φυσικά δεν θα αντιμετωπίσει την Παρί ΣΖ. "Αδιανόητο, τρομερό" είπε ο δικηγόρος του Βόλου που καταθέτει έφεση στο CAS!

Oσμή... σκανδάλου μεγατόνων έχει η απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ανέτρεψε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και έτσι οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν πρόκειται να υποβιβαστούν στην Football league, αλλά θα την... γλιτώσουν με μια αφαίρεση βαθμών από το επερχόμενο πρωτάθλημα. Από τους Θεσσαλούς αφαιρούνται την νέα σεζόν 10 βαθμοί, ενώ οι «αργοναύτες» θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -8 βαθμούς!
Φυσικά η αφαίρεση βαθμών για τους Βολιώτες σημαίνει αυτόματα και αποκλεισμός από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα και συγκεκριμένα από το Europa League.
Αθώωση... σκάνδαλο 
Επίσης το οξύμωρο είναι ότι αφού... σβήνονται οι κατηγορίες στις ομάδες, πως παραμένουν οι ποινές στα φυσικά πρόσωπα και συγκεκριμένα τον Αχιλλέα Μπέο και τον Μάκη Ψωμιάδη! Όλα αυτά, το... μαγείρεμα δηλαδή σε διάφορα άρθρα δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την άποψη ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτοφανές ποδοσφαιρικό σκάνδαλο!
Για την ιστορία τα μέλη της Επιτροπής που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος Θανάσης Θέμελης, ο δικαστής Γιώργος Βλάσης και ο δικηγόρος Σταύρος Ανδριανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου