Διαφημηση-Καντε κλικ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΑΕΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ

Στην ΑΕΛ πιστεύουν πως το σκεπτικό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους και θα εκπέσει η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής. Διαβάστε το σκεπτικό.



Την Τρίτη συνέβησαν πολλά όσον αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος με την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων να παίρνει την απόφαση να αποβάλει από τις επαγγελματικές κατηγορίες τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

Η πραγματική αγωνία όμως των φίλων της ΑΕΛ έχει να κάνει με την απόφαση που θα πάρει το Διαιτητικό Δικαστήριο την Πέμπτη και την αναίρεση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής.


Την Τρίτη λοιπόν έγινε κάτι το... μαγικό. Το σκεπτικό της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής ανακοινώθηκε με την ομάδα του Βόλου και της Καβάλας να εμπίπτουν στα άρθρα 21Α και 21 Β για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό, όμως η επιτροπή έκρινε πως Καβάλα και Βόλος δεν έχουν ευθύνη, αλλά οι κ. Μπέος και Ψωμιάδης. Με λίγα λόγια η Δευτεροβάθμια επιτροπή καταργεί το καταστατικό το οποίο και κρίνει ως "αυστηρό".

Την ίδια ημέρα, λίγο αργότερα, ανακοινώνεται ο νέος πειθαρχικός κώδικας ο οποίος ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τις τιμωρίες του πρώτου που προβλέπουν υποβιβασμό για στήσιμο αγώνων. Το εύλογο ερώτημα λοιπόν που προκύπτει έχει να κάνει με το πως είναι δυνατόν από τη μία να βγάζεις ένα δεδικασμένο και από την άλλη να βγάζεις νέο πειθαρχικό κώδικα με τις ίδιες ακριβώς τιμωρίες που εσύ ο ίδιος χαρακτηρίζεις ως "αυστηρές".

Εκεί λοιπόν θα πατήσει η ΑΕΛ και οι άνθρωποι της είναι αισιόδοξοι πως την Πέμπτη θα δικαιωθούν. Μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να αποσυρθούν από τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχουν κάνει στα πολιτικά δικαστήρια την Παρασκευή, ακόμα και σήμερα (Τετάρτη).

Η ιστορία πάντως είναι μπερδεμένη και καλό είναι να περιμένουμε. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ όμως έχουν εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύουν πως στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και δεν θα παραμείνει αυτή η ερμαφρόδιτη απόφαση, όπως την χαρακτήρισε ο κ. Γερουλάνος, που θα δημιουργήσει ένα απίστευτο δεδικασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου