Διαφημηση-Καντε κλικ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στους ομίλους η Τράμπζονσπορ!

Πλήρης επιβεβαίωση του NovaΣΠΟΡ FM και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου που μετέδωσε ότι η Τράμπζονσπορ θα είναι η ομάδα που θα πάρει την θέση της Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω της εμπλοκής της τελευταίας στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και την αποβολή της από την UEFA. Εντός ολίγου και η επίσημη ανακοίνωση.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν η… πρωταγωνίστρια στο σκάνδαλο που ξέσπασε στο τουρκικό πρωτάθλημα προ ολίγων μηνών και μία μέρα πριν την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόντε Κάρλο, αποβλήθηκε από την UEFA από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το θέμα που προέκυψε ήταν ποιά θα είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Φενέρ. Ο NovaΣΠΟΡ FM και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μετέδωσε ότι αυτή θα είναι η Τράμπζονσπορ κάτι που μέσα στην επόμενη ώρα θα ανακοινωθεί και από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η εισήγηση της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι να πάρει την θέση της Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Τράμπζονσπορ και το μόνο που μένει είναι να το επιβεβαιώσει με ανακοίνωσή της η UEFA, κάτι που θα γίνει την επόμενη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι το ματς της Πέμπτης ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Τράμπζονσπορ αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ότι και να γίνει πρόκριση θα πάρουν και οι δύο ομάδες. Βέβαια, οι πόντοι από την συμμετοχή σε προκριματικά έχουν σημασία για τις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι ομάδες που συμμετέχουν, στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή την Ισπανία και την Τουρκία.


Powered By David Misiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου