Διαφημηση-Καντε κλικ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ για Ολυμπιακό!


Tο δυνατότερο μέχρι στιγμής φιλικό του ματς δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Γαλατασαράϊ (21:00, Nova 3), στο πρώτο από τα δύο «σοβαρά» τεστ (το άλλο είναι με την κυπελλούχο Ιταλίας, Ίντερ, την προσεχή Κυριακή) για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του.
 Αυτή θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας για τον  Ερνέστο Βαλβέρδε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα δοκιμάζοντας… πρόσωπα και πράγματα. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, που είναι τραυματίες .
 Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ακόμα, για λόγους τακτικής, οι Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Σουμπίνιο, Κάταϊ, Γκαλίτσιος και Δασκαλάκης.
 Επίσης οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» θα μπορέσουν να δουν από κοντά τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας τον Φρανσίσκο Γέστε, αλλά και τον Λιούμπομιρ Φέισα.
 Όσον αφορά στο σχήμα, με το οποίο αναμένεται να παρατάξει ο Βαλβέρδε τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», αυτό θα έχει ως εξής:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοστάντζο, ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν οι Χολέμπας, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανιάτης. Ο Μοντέστο θ’ αναλάβει τον ρόλο του ανασταλτικού χαφ έχοντας στο πλευρό του τον Γέστε, ο οποίος θα έχει επιτελικές αρμοδιότητες. Ο Φουστέρ θα είναι στο κέντρο της μεσοεπιθετικής τριπλέτας, με τους Χαβίτο και Ριέρα να παίρνουν θέση στα άκρα. Σε θέση σέντερ φορ θ’ αγωνιστεί ο Μιραλάς.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Φέισα, Ουρτάδο, Γκρμπιτς και Πάντελιτς.



AΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ LINKS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE TΟ ΜΑΤΣ....ΔΕΙΤΕ LIVE TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ




Powered By David Misiris  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου