Διαφημηση-Καντε κλικ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Στις 11.00 πεταξαν οι Πρασινοι για Ισραηλ,για τον πρωτο αγωνα με την Μακαμπι.Μονος στοχος η νικη και εμμεσα η προκριση στους ομιλους .Δηλωσεις απο Σαριεγκι αλλα τα νεα αποκτηματα,παρα την απογοητευση απο τις προσφατες εξελιξεις οι παιχτες φανηκαν αισιοδοξοι:


Ζέκα: "Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει"
"Νιώθω υπέροχα. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ζέκα που έδειξε διάθεση να μιλήσει στα ΜΜΕ στην πρώτη του αποστολή με το "τριφύλλι".
"Η ομάδα ταξιδεύει με μεγάλη διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εξίσου καλοί.
Όπως είπα θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ισραήλ και θα διεκδικήσουμε πρόκριση στην Αθήνα" είπε ο Πορτογάλος μέσος και απάντησε στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:
"Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όταν χρειαστεί τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό".



Σαριέγκι: "Θα κυνηγήσουμε το γκολ"
 
"Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Αυτός είναι ο κύριος στόχος, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Πάμε με καλή ψυχολογία, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και είναι σημαντικό να προκριθούμε στους ομίλους" ήταν τα πρώτα λόγια του Σαριέγκι και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο στόχο του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς στην "καυτή" έδρα των Ισραηλινών.

- Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό στα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Φυσικά σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχθηκε κακός για εμάς, ελπίζουμε ότι στα ματς με τη Μακάμπι θα αντιδράσουμε και θα αγωνιστούμε καλύτερα".

- Πιστεύεις ότι ένα γκολ στο Ισραήλ θα είναι κλειδί για την πρόκριση;

"Πάντα ένα γκολ εκτός έδρας είναι σημαντικό και μπορεί να βοηθήσει στον επαναληπτικό".

- Ποια είναι η γνώμη σου για τη Μακάμπι;

"Είναι μια ομάδα με καλή τεχνική, εντός έδρας είναι δυνατή και παίζει συγκεντρωμένα".

- Πιστεύεις ότι όσον αφορά στη φυσική κατάσταση είστε πιο έτοιμοι;

"Φυσικά ο χρόνος δούλεψε υπέρ μας. Ο προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ νωρίς για εμάς. Ύστερα από δυο εβδομάδες είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι".



Κουίνσι: "Πρέπει να πάρουμε τη νίκη"

Ο Γκανέζος επιθετικός Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε μίλησε στα ΜΜΕ κατά την αναχώρηση της ομάδας και τόνισε πως στόχος της είναι η νίκη στο Ισραήλ. Ο ίδιος έδειξε πως είναι έτοιμος να φορέσει φανέλα βασικού και υποστήριξε πως δεν θα τους επηρεάσει το "καυτό" κλίμα της αντίπαλης έδρας.

- Θα παίξεις βασικός;

"Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω στην ενδεκάδα. Νιώθω υπέροχα που είμαι στην αποστολή. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και υπάρχει διάθεση".

- Σας επηρεάζει το γεγονός ότι θα παίξετε σε ένα μικρό γήπεδο και γεμάτο κόσμο;
"Όχι αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε εκεί για το καλύτερο".



Βιτόλο: "Εχω καλό προαίσθημα"

Ο Βιτόλο από την πλευρά του μίλησε για το προαίσθημα που είχε και τόνισε πως αν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, η Μακάμπι δεν θα έχει καμία πιθανότητα".

- Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;
"Ναι, είμαι 100% έτοιμος. Ίσως είναι το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι, αλλά εγώ έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής μου ξέρει ότι είμαι σε καλή κατάσταση, ότι είμαι έτοιμος και όποτε κρίνει θα με χρησιμοποιήσει"

- Η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά, μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε;

"Είναι αλήθεια ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί η ζωή συνεχίζεται. Το πιο σημαντικό είναι να πάμε στο Ισραήλ και να κερδίσουμε. Δεν έχουμε περιθώριο να θυμόμαστε την Οντένσε".

powered by Thymios N


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου